Fagfolk og tjenester

Er du klar til å gå i gang med ditt prosjekt? Vi hjelper deg med å finne riktig fagfolk til jobben

Mittanbud er Norges største anbudstjeneste med flere enn 300 000 jobber årlig.

På Mittanbud kan du med få tastetrykk legge ut beskrivelse av jobben du ønsker å få utført. Jobben sendes så til hundrevis av kvalitetssikrede bedrifter i ditt nærområde med riktig kompetanse. Bedriftene svarer deg direkte på Mittanbud og du kan selve velge hvilken bedrift du ønsker å benytte til jobben. Om det er vanskelig å bestemme seg kan nesten 200 000 evalueringer fra tidligere Mittanbud-brukere være til hjelp. For å gjøre det ekstra trygt for deg som forbruker tilbyr Mittanbud mulighet for digital kontrakt i tjenesten.

PROSJEKT+ håndplukker tre kvalifiserte bedrifter for ditt neste store prosjekt.

PROSJEKT+ setter deg som skal gjennomføre et stort byggeprosjekt i kontakt med kvalitetssikrede håndverkere, arkitekter og prosjektledere. Vi kvalitetssikrer alle bedriftene som er med på tjenesten, og følger og støtter deg før og underveis i prosjektet. Stort prosjekt skal ikke gi store bekymringer. Derfor er PROSJEKT+ tjenesten som hjelper deg fra start til slutt.

Skal du selge bolig, men usikker på hvilken eiendomsmegler du skal velge? Meglersiden hjelper deg med å gjøre riktig valg for din bolig.

På Meglersiden kan du med få tastetrykk beskrive boligen du vurderer å selge. I neste øyeblikk vil lokalkjente eiendomsmeglere kontakte deg slik at du kan velge den rette for din bolig. Synes du det er vanskelig å velge? Da kan du se vurderinger fra tidligere boligselgere og -kjøpere.

Varme sommerkvelder eller kalde vinterdager? En ny varmepumpe gir et mer behagelig inneklima og reduserer samtidig strømregningen.

Varmepumpe123 er tjenesten for deg som ønsker en ny varmpepumpe til boligen. I stedet for at du skal navigere i en jungel av produkter og leverandører så gjør Varmpepumpe123 at leverandører i ditt nærområde konkurrerer om deg. Varmpepumpe har flere fordeler. På varme sommerkvelder gjør en varmpepumpe et svalere inneklima, mens på kalde vinterdager holder varmepumpen boligen behagelig varm med lavt energiforbruk.